Η εταιρεία

 Η εταιρεία DLS ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2004 και αποτελείται από άτομα με μεγάλη εμπειρία ( άνω των 20 ετών )όσον αφορά το Service των μηχανημάτων αλλά χωρίς να περιορίζεται μόνο σ’ αυτό το πεδίο δραστηριοτήτων.

Από τον Ιανουάριο του 2009, η εταιρεία KIS Photo-me εμπιστεύτηκε την DLS ΕΠΕ ως αποκλειστικό αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα για όλα της τα προϊόντα, minilabs, Photobooks, αναλώσιμα κτλ, έχοντας την αποκλειστική υποστήριξη εγκατάστασης και παροχής υπηρεσιών όλα αυτά τα χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2009 μαζί με το Service και την υποστήριξη των μηχανημάτων της Durst, η DLS ΕΠΕ προχώρησε σε μια νέα συμφωνία για την αντιπροσώπευση των μεγάλου φορμάτ φωτογραφικών της μηχανημάτων Theta 50-51 ,Theta 76,Lambda για την  Ελλάδα. Η Durst θεωρείται ως μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρείες ψηφιακών προϊόντων και επαγγελματικών εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους στον κόσμο.

Η Polielettronica το 2010, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την επαγγελματική εκτύπωση φωτογραφιών, ανέθεσε στη DLS ΕΠΕ την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της καθώς και την τεχνική υποστήριξη για την Ελλάδα και Κύπρο.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η ZBE αποφάσισε να αναθέσει την DLS ΕΠΕ ως τον αποκλειστικό της αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά και όχι μόνο. Τα ZBE Chromira θεωρούνται αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας φωτογραφικά μηχανήματα. Από το 2011, η βραβευμένη με TIPA 2010 HITI Digital, έχει ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα την DLS ΕΠΕ για όλους τους εκτυπωτές της και τα αναλώσιμα.

Το τωρινό χαρτοφυλάκιο της DLS ΕΠΕ αποτελείται από νέα προϊόντα όπως ασύρματες κάρτες μνήμης TREK 2000, θερμική πρέσα εκτύπωσης για θήκες κινητών και πολλών άλλων αντικειμένων ( 3D Sub. Vac. Heat press ), καθώς και τον ηγέτη σε ποιότητα και χρωματική απόδοση στην αγορά φωτογραφικών χημικών TETENAL Gmbh.

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας έχουν εκπαιδευτεί στα εργαστήρια της KIS, DURST Technik, Polielettronica και HITI Digital, έτσι ώστε να παρέχουν αποκλειστικό και εξειδικευμένο service για όλα αυτά τα μηχανήματα , και γι αυτό το λόγο συνεχώς αναβαθμίζουν τις γνώσεις τους παρακολουθώντας σεμινάρια στο εξωτερικό, στοχεύοντας έτσι στη συνεχή ενημέρωση των προϊόντων, όσον αφορά νέες τεχνολογίες καθώς επίσης και τον πιο πρόσφατο διαθέσιμο εξοπλισμό στον τομέα της φωτογραφίας.

Οι εγκαταστάσεις της DLS επε ευρίσκονται κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης πολύ κοντά στην Αττική Οδό και στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, δίνοντας τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης από παντού.